Magia zâmbetului

Bijuterii dentare

Bijuterii dentare

Ce este o bijuterie dentară?
Bijuteria dentară este o decoraţiune specială, de exemplu diamantul sau altă piatră, care poate fi ataşată dinţilor tăi fără a avea efecte negative asupra acestora.

Eşti un candidat potrivit pentru unei bijuterii dentare?
Dacă doreşti să dotezi zâmbetul tău. cu o bijuterie şi dacă dintele pe care urmează a fi ataşată bijuteria este sănătos, puţi fi un candidat potrivit pentru un astfel de tratament. Este necesar să ai în vedere aşteptările tale şi să conştientizezi că bijuteria dentară va fi o nouă şi semnificativă parte din aspectul tău. Fii pregătit, deoarece unii oameni se vor holba la tine, mulţi dintre ei vor aprecia frumuseţea zâmbetului tău decorat, dar unii dintre aceştia o pot considera o extravaganţă.

Înainte de aplicarea unei bijuterii dentare
În timpul consultaţiei cu dentistul tău, vei alege tipul de piatră şi dintele, pe care bijuteria va fi aplicată.

Procedura de aplicare
Bijuteria este fixată pe dinte cu o substanţă adezivă, similară cu cea folosită în cazul obturaţiilor. Această procedură nu dăunează smalţului, ceea ce este un avantaj semnificativ.

După aplicare
Probabil vei avea nevoie de câteva ore pentru a te acomoda cu mica bijuterie din gură. Dentistul îţi va oferi toate instrucţiunile referitoare la îngrijirea bijuteriilor dentare. Cea mai importantă este igiena orală.

Este posibilă îndepărtarea bijuteriei dentare?
Bijuteria dentară este ataşată de dinte cu o substanţă, ce nu afectează smalţulThe dental jewel is attached to the tooth with a substance, which does not damage the enamel, prin urmare este posibil să o eliminaţi sau să o schimbaţi fără consecinţe deosebite.

Care este durata unei bijuterii dentare?
Bijuteria dentară poate rămane ataşată un timp relativ lung, durata acesteia fiind oarecum limitată de acţiunile asupra dintelui decorat şi igiena dentară. Dacă bijuteria se pierde în mod neaşteptat, este posibilă reataşarea acesteia fără consecinţe deosebite.

 

Albire profesioanală în 45 minute

Albire dentara Suceava

Rate cu cardul tău de credit

Lucrari dentare in rate

Întreabă medicul dentist !

Zâna măseluţă îţi oferă

Dinti de lapte